Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Исландия

Имот за продажба в Исландия

Въпреки политическата и икономическа несигурност по отношение на климата средната цена на продажните цени в Исландия е най-голямото увеличение през последните три години.

Средният ръст е 6% в сравнение с 4,1%, регистрирани през 2015 г. Исландия печели първото място за пръв път от 2006 г. насам, когато се появи Индексът на цените на жилищата в световен мащаб.

Островът отчита учудващо 14.7%. Нарастващата икономика, две понижения на лихвените проценти и все по-голямото участие на чуждестранни инвеститори допринесоха за обяснение на увеличението на средните цени на имоти за продажба в Исландия с 9% през последните дванадесет месеца.

Рейкявик е характерен за цветните покриви, ослепителните светлини на север и важен компромис на енергийния фронт. С население от само 115 хиляди жители Исландия може да окаже огромно влияние на световно равнище и има за цел да стане напълно независима от използването на изкопаеми горива за 2050 г. и да стане "водородна икономика".

Високото качество на живот се отразява в собствеността върху продажните цени. Жилищният пазар в Рейкявик е изпитал бум както по отношение на цените, така и по продажби през последните пет години. Между втората половина на 2016 г. и всички цени от 2017 г. за имоти за продажба в Исландия се увеличават средно с 13%, като пиковете са с 15%. Средната продажна цена на апартамент днес е около 450 хил. Евро.

Исландия променя кожата. Решил е да го направи чрез подобряване на художествената сцена в столицата Рейкявик, превръщайки бившата индустриална зона на пристанището в културен център, включващ концептуални магазини, ателиета на художници, клубове, хотели, зали за записване и неотдавнашното значително отваряне Къщата на Маршал. Официално открит през март миналата година е стара фабрика за херинга, преобразена от студиото Kurt og Pí архитекти в постмодерен полюс, в който се помещава студиото и галерията, посветена на Олафур Елиасон, и две художествени места, които са написали историята на исландската художествена сцена: Kling и Музея на изкуствата Bang и The Living Art.

  •  
    Преместване в Исландия: цялата информация само на един клик!

    Вероятно една от най-неизследваните, но в същото време най-конкретно, Исландия е за много начин за бягство от ежедневието, за други - валидна алтернатива да се промени радикално живота. Всички ние често имаме тази мисъл, която бушува в главите ни, този малък глас, който ни прошепва, че може би е дош ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 37128

За продажба Ферма, Исландия, Austurland, Egilsstaðir, Stóra-Bakka

1,564,640.00BGN
За продажба
Ферма

260000 m²
Прекрасна ферма в Източна Исландия със 7 сгради! Stóri-Bakki се намира в сърцето на Източна Исландия, само на 25 километра от град Егилщаджир и сам...
Cod. 4957

За продажба Земеделска земя, Исландия, Grímsey, Grimsey, Grimsey

1,955,800.00BGN
За продажба
Земеделска земя

2500 m²
земя
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB